Over Mij

Hallo daar!

Ik ben Eliza, het gezicht achter Body&Soul. Al heel mijn leven ben ik bezig met sport en heb ik een passie voor werken met mensen. In een lange zoektocht naar wat ik nu eigenlijk met mijn leven wou gaan doen, ben ik op het idee van Body&Soul terecht gekomen.

Voor mij is er al altijd een onlosmakelijke connectie geweest tussen je goed voelen in je lichaam en je mentaal goed voelen. Daarom is sport ook niet los te zien van mentale gezondheid. Mijn doel is dus om je door middel van bewegen en mentale coaching terug dichter bij jezelf te brengen en je meer zelfvertrouwen te geven.

Ik ben me daarom ook gaan verdiepen in beweging en coaching door het volgen van opleidingen. Want het is belangrijk voor mij om mensen zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in hun groei.

Opleidingen

  • Bachelor in de Sociale Readaptatiewetenschappen
  • Getuigschrift Fitesness Initiator (BLOSO)
  • Getuigschrift Fitnessinstructeur B (BLOSO)
  • NASM Certified Personal Trainer
  • Certificaat Life Coach (Achology)
  • Certificaat Mindfulness Coach (Achology)
  • Workshop Non-Violent Communication

Bij Body&Soul kan je kiezen voor verschillende opties, allemaal op maat van jouw noden. Wil je graag meer weten, vul dan het contactformulier in.