Over Mij

Hallo daar!

Ik ben Eliza, het gezicht achter Body&Soul. Al heel mijn leven ben ik bezig met sport en heb ik een passie voor werken met mensen. In een lange zoektocht naar wat ik nu eigenlijk met mijn leven wou gaan doen, ben ik eindelijk bij dit project uitgekomen.

Voor mij is er al altijd een onlosmakelijke connectie geweest tussen je goed voelen in je lichaam en je mentaal goed voelen. Daarom is sport ook niet los te zien van mentale gezondheid. Mijn doel is dus om je door middel van sporten en de juiste mentale coaching terug op weg te helpen naar jouw droomleven.

Omdat mijn passie voor sport zo groot was (en is), ben ik een opleiding tot personal trainer gaan volgen. Mijn focus ligt dat ook vooral op het gebruiken van fitness in de begeleiding. Daarnaast ben ik welzijnswerker van opleiding. De technieken die ik hier heb geleerd neem ik mee in de coaching. En natuurlijk alles wat ik zelf heb kunnen gebruiken in mijn reis naar meer balans.

Bij Body&Soul kan je kiezen voor verschillende opties, allemaal op maat van jouw traject. Wil je graag meer weten, stuur me dan zeker een berichtje!